Käännös- ja
kielipalvelut

Laadukkaasti toteutetut käännökset sekä erikielisten tekstien oikoluku- ja tarkastuspalvelut

Käännöspalvelut

Käännösviestintä on tärkeä osa yrityksen kokonaisviestintää nykypäivän globaalissa maailmassa. Se vaikuttaa yrityksen imagoon ja asiakastyytyväisyyteen. Laadukkaasti toteutetut käännökset antavat yrityksestä ammattitaitoisen ja luotettavan kuvan.

 

Taitava käännös sisältää paljon muutakin kuin tekstin siirtämisen toiselle kielelle. Lokalisointi eli kotoistus tarkoittaa, että käännöksessä huomioidaan käyttöympäristön ja kohdeyleisön erityispiirteet. Viestien tulkinta ja merkitykset voivat vaihdella kulttuurista ja maanosasta riippuen. Limarcilla pidämmekin aina huolen siitä, että lauseiden lisäksi kääntyy myös välitettävä viesti.

Meiltä saat esimerkiksi seuraavat käännöspalvelut:

Kielivalikoima käännöspalveluissa:

Yhteistyöverkostomme kautta palvelemme myös muilla kielillä
ota yhteyttä!

Auktorisoidut käännökset

Meiltä saat auktorisoidut käännökset todistuksista ja oikeudellisista asiakirjoista. Tällaisissa käännöksissä on mukana auktorisoidun kääntäjän vahvistus käännöksen oikeellisuudesta: leima, allekirjoitus ja päiväys.

Käännöstyö ei ole robottimaista – ihminen palvelee ihmistä

Panostamme Limarcilla laadukkaan käännösjäljen lisäksi erinomaiseen ja joustavaan asiakaspalveluun. Jokainen käännöstyö on yksilöllinen ja otamme huomioon asiakkaidemme erikoistoiveet. Yhteydenpito kanssamme on helppoa ja aineistojen toimittaminen yksinkertaista.

Miksi valita Limarc?

Limarcilla on vuosikymmenien kokemus käännös- ja tulkkaustöistä. Tänä aikana meille on muodostunut kattava asiantuntijaverkosto, jonka avulla pystymme kääntämään vaikeaakin alakohtaista termistöä. Pitkän historian myötä myös toimintatapamme ovat hioutuneet tehokkaiksi. Toimivat työtapamme yhdistämme ymmärrykseen siitä, että kieli ja viestintä kehittyvät jatkuvasti ja käännöstyön tulee kehittyä niiden mukana!

Kielipalvelut

Onko sinulla valmis teksti, joka kaipaisi kieliopillista tarkastusta, oikolukua tai kielikonsultointia? Kielipalvelumme tarkastaa esimerkiksi konekäännökset ja muut tekstit varmistaen, että ne ovat virheettömiä.

Voit hyödyntää kielipalveluamme teksteissä, joiden kieli on:

Yhteistyöverkostomme kautta palvelemme myös muilla kielillä – ota yhteyttä!

Jätä tarjouspyyntö!

Tarvitsetko käännöspalvelua, kielenhuoltoa tai oikolukua? Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numerossa +358 40 504 3138 tai sähköpostitse osoitteeseen info@limarc.fi

 

Kun pyydät tarjousta sähköpostitse, kerro viestissäsi tarvitsemasi palvelu, käännettävä tai muokattava kieli, tekstimäärä, tekstin tyyppi ja sen käyttötarkoitus. Ilmoita myös, mikäli käännökselläsi on kiireellinen aikataulu. Halutessasi voit liittää käännettävän tekstin mukaan jo ensimmäiseen viestiisi.

 

Vastaamme yhteydenottoosi tarjouksella. Tarjouksen hyväksyttyäsi aloitamme työt.